Passa al contingut principal

Sports week

Benvolguts pares i mares,

La setmana passada el grup de Movers de la teacher Sònia va dur a terme la setmana de l'esport. Durant la setmana van treballar vocabulari sobre els diferents esports en anglès i també van aprendre a fer servir el Present Simple. Una vegada fetes algunes activitats del llibre van treballar tots junts el vocabulari i la gramàtica fent servir Flashcards. A les imatges que apareixen, podeu veure als alumnes treballant l'activitat, que consistia en girar una imatge i dir l'esport que hi apareixia. També, en agafar la imatge, l'alumne havia de dir fent servir el Present Simple com de sovint practicava aquell esport. Ho van fer molt bé!

Finalment, van acabar la classe jugant al 'Who am I?' on havien d'endevinar el cantant que tenien al front fent preguntes als seus companys. Va ser molt divertit!


Moltes gràcies teacher Sònia. Fins la setmana vinent.


Equip de First Class.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Playschool time!

Bon dia!  Per acabar d'animar-vos la setmana, us compartim diferents fotografies de les activitats que han anat realitzant els més petits de l'acadèmia. 
Esperem que us agradin i no us oblideu de deixar un comentari!