Passa al contingut principal

El Monty, la mascota dels prestarters!


Benvolgudes famílies,

Des d'inici de curs, el Monty, la nostra rateta preferida, ha viatjat a casa d'un nen o nena del grup de prestarters per passar-hi una setmana ben divertida i compartir moments de joc junts.

A continuació podeu veure que bé s'ho han passat l'Ariadna, la Laia, la Irene i el Marcel jugant amb el Monty aquestes últimes setmanes!


Cada setmana el Monty marxarà amb un nen o nena diferent de la classe de prestarters. Quan el Monty arribi a casa vostra l'heu de cuidar molt! A més a més, ens podeu enviar totes les fotografies que vulgueu amb els vostres fills i filles per poder-les compartir amb les famílies.

La setmana vinent tindrem més notícies del Monty i els seus amics. Moltes gràcies a tots i totes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Ely and Unai

Benvolgudes famílies,
La setmana passada l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa de l’Unai. L’Unai ha cuidat molt bé de l’Ely, fins i tot l’ha portat al seu entrenament de futbol.
Us deixem les imatges:

Moltes gràcies Unai!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.