Passa al contingut principal

WEATHER AND CLOTHES


Nivell - Starters
Professor - Eduard
Centre - Sant Elies

Aquesta setmana amb els Starters hem treballat amb els temes de "weather" i "clothes" que van relacionats.

Com sempre hem apuntat el vocabulari a la pissarra i hem explicat les paraules que no sabíem a través de mímica. Hem fet algunes fitxes sobre el tema com "crosswords" "wordsearchs" exercicis de relacionar o de completar amb "a" o "an" al davant de cada paraula.
Després hem fet una manualitat que es tracta de pintar la peça de roba del color que t'indica de diferents persones. Quan està tot pintat es retalla el cap el cos i les cames de cada persona pel lloc indicat perquè es pugui doblegar cada part. Es grapen en un plec tots junts per la vora per tal de poder anar jugant i anar fent combinacions de roba amb cada un d'ells, Aquesta activitat ens permet  treballar l'Speaking alhora de fer les descripcions de cada personatge.Per acabar hem jugat a un joc molt divertit que es diu "memory" amb el  vocabulari treballat. Consisteix en que cada persona aixeca dos targetes cada torn, si coincideix que dos són la mateixa paraula la persona es queda amb les dos targetes. S'ha d'anar memoritzant que aixeca cadascú.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Playschool time!

Bon dia!  Per acabar d'animar-vos la setmana, us compartim diferents fotografies de les activitats que han anat realitzant els més petits de l'acadèmia. 
Esperem que us agradin i no us oblideu de deixar un comentari!