dimecres, 3 de febrer de 2016

Com treballem? [Núria - Divendres]

Grup - Starters 1
Professor - Núria
Dia - Divendres
Centre - Espronceda


Benvolguts pares i mares,
Nosaltres som el grup d’STARTERS 1B i us volem fer arribar una petita mostra de com treballem a les classes d’anglès dels divendres.
D’aquesta manera a les classes de l’acadèmia First Class Idiomes posem en pràctica tots aquells coneixements dels quals gaudeix cada alumne i  alhora se n’aprenen de nous treballant els uns amb els altres. Així tots ens enriquim dels coneixements dels companys.
El nostre dia a dia a l’aula per dur a terme les activitats de llengua anglesa és molt actiu. D’aquesta manera es fomenta molt la pràctica i ús de la llengua oral per aprendre i exposar idees treballant nous continguts.
El material que s’utilitza diàriament són flashcards, wordcards, storycards, a més a més d’un gran suport digital, gràcies al projector, el qual permet als alumnes desenvolupar gran part de les activitats de manera motivant.
Seguidament a la llibreta s’hi desenvolupen activitats de comunicació escrita com ara la comprensió i producció de textos per interioritzar els aprenentatges.
Tot seguit a l’aula es treballa a nivell individual, en parelles i en petit grup segons la competència o objectiu que es vulgui treballar en cada sessió. Aquesta combinació fomenta l’atenció dels alumnes per la feina ja que constantment es varia la manera de treballar.
Per tant, sempre ens ho passem bé aprenent i a més a més combinem una gran varietat d’activitats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada