Passa al contingut principal

Com treballem? [Núria - Divendres]

Grup - Starters 1
Professor - Núria
Dia - Divendres
Centre - Espronceda


Benvolguts pares i mares,
Nosaltres som el grup d’STARTERS 1B i us volem fer arribar una petita mostra de com treballem a les classes d’anglès dels divendres.
D’aquesta manera a les classes de l’acadèmia First Class Idiomes posem en pràctica tots aquells coneixements dels quals gaudeix cada alumne i  alhora se n’aprenen de nous treballant els uns amb els altres. Així tots ens enriquim dels coneixements dels companys.
El nostre dia a dia a l’aula per dur a terme les activitats de llengua anglesa és molt actiu. D’aquesta manera es fomenta molt la pràctica i ús de la llengua oral per aprendre i exposar idees treballant nous continguts.
El material que s’utilitza diàriament són flashcards, wordcards, storycards, a més a més d’un gran suport digital, gràcies al projector, el qual permet als alumnes desenvolupar gran part de les activitats de manera motivant.
Seguidament a la llibreta s’hi desenvolupen activitats de comunicació escrita com ara la comprensió i producció de textos per interioritzar els aprenentatges.
Tot seguit a l’aula es treballa a nivell individual, en parelles i en petit grup segons la competència o objectiu que es vulgui treballar en cada sessió. Aquesta combinació fomenta l’atenció dels alumnes per la feina ja que constantment es varia la manera de treballar.
Per tant, sempre ens ho passem bé aprenent i a més a més combinem una gran varietat d’activitats.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey