Passa al contingut principal

CARNAVAL , CARNAVAL !!!

CARNAVAL , CARNAVAL !!!


Grups Starters

Com hem celebrat el Carnaval ? 


Aquesta última setmana els grups d’Starters hem celebrat el Carnaval a l’acadèmia.
Per començar, hem vingut tots amb unes disfresses ben xul·les, des de princeses, fins a superherois!

Pel que fa la classe dels dimecres, vam realitzar una activitat on ens convertiem en els superherois dels nostres somnis. Alguns vam decidir que seríem els herois del gel, de l’amor i del foc.
Si voleu veure com ens va quedar de bé, només cal que mireu les fotografies més endevant. A més a més, també vam parlar de com celebraríem el Carnaval aquest cap de setmana i quines disfresses portaríem.


El Divendres a l’acadèmia del carrer Espronceda van dur a terme una activitat de papiroflexia per treballar el carnaval. Vam crear un “cottie catcher” o com els nens l’anomenen un “come cocos” amb motius i vocabulari de carnaval.
Aquesta activitat la vam desenvolupar amb una metodologia de tutoria entre iguals. Donat que alguns dels alumnes ja coneixien com es feia l’activitat de papiroflexia van ensenyar-ho a fer als seus companys.
Ens vam divertir i vam ser molt creatius tot treballant l’anglès, el carnaval i la papiroflèxia.

Finalment vam fer una desfilada de disfresses i vam escollir el rei i la reina de carnaval de l’acadèmia First Class del carrer Espronceda.


El dia del carnaval, com cada festa a l’acàdemia, va ser molt divertit i entretingut.
Aquell dia, a l’acadèmia del carrer Sant Elies, vam començar escrivint a la pissarra tots els noms de les disfresses de carnaval que coneixíem i ens vam apuntar aquelles que no havíem sentit mai.

Després vam per un parell de Worksheets (fulls d’exercicis) amb vocabulari relacionat amb el tema.

També vam retallar, enganxar i pintar la nostre propia màscara de carnestoltes amb cartolines i fulls de molts colors per acabar fent un concurs per triar la més xul·la i original.
Vam gaudir molt de l’activitat i vam fer unes màscares molt boniques.

Els i les teachers!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey