dijous, 11 de febrer de 2016

CARNAVAL , CARNAVAL !!!

CARNAVAL , CARNAVAL !!!


Grups Starters

Com hem celebrat el Carnaval ? 


Aquesta última setmana els grups d’Starters hem celebrat el Carnaval a l’acadèmia.
Per començar, hem vingut tots amb unes disfresses ben xul·les, des de princeses, fins a superherois!

Pel que fa la classe dels dimecres, vam realitzar una activitat on ens convertiem en els superherois dels nostres somnis. Alguns vam decidir que seríem els herois del gel, de l’amor i del foc.
Si voleu veure com ens va quedar de bé, només cal que mireu les fotografies més endevant. A més a més, també vam parlar de com celebraríem el Carnaval aquest cap de setmana i quines disfresses portaríem.


El Divendres a l’acadèmia del carrer Espronceda van dur a terme una activitat de papiroflexia per treballar el carnaval. Vam crear un “cottie catcher” o com els nens l’anomenen un “come cocos” amb motius i vocabulari de carnaval.
Aquesta activitat la vam desenvolupar amb una metodologia de tutoria entre iguals. Donat que alguns dels alumnes ja coneixien com es feia l’activitat de papiroflexia van ensenyar-ho a fer als seus companys.
Ens vam divertir i vam ser molt creatius tot treballant l’anglès, el carnaval i la papiroflèxia.

Finalment vam fer una desfilada de disfresses i vam escollir el rei i la reina de carnaval de l’acadèmia First Class del carrer Espronceda.


El dia del carnaval, com cada festa a l’acàdemia, va ser molt divertit i entretingut.
Aquell dia, a l’acadèmia del carrer Sant Elies, vam començar escrivint a la pissarra tots els noms de les disfresses de carnaval que coneixíem i ens vam apuntar aquelles que no havíem sentit mai.

Després vam per un parell de Worksheets (fulls d’exercicis) amb vocabulari relacionat amb el tema.

També vam retallar, enganxar i pintar la nostre propia màscara de carnestoltes amb cartolines i fulls de molts colors per acabar fent un concurs per triar la més xul·la i original.
Vam gaudir molt de l’activitat i vam fer unes màscares molt boniques.

Els i les teachers!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada