Passa al contingut principal

LET'S SPEAK!


El divendres passat, First Class va celebrar un event amb col·laboració del Soldenit​. Aquest event es va organitzar per estimular diferents converses espontànies i per treballar en equip.

L'eix principal de la nit va ser Sant Valentí, per tant, les dues primeres activitats van ser Blind Dates (cita a cegues) i Speed Dates (cita ràpida).en aquestes activitats els participants es coneixien per donar lloc a l'activitat final. Aquesta activitat va ser Pub Quiz!

Aquest event va ser fabulós i tant els participants i tot el nostre equip vam passar una molt bona estona!

Ens veim al següent Let's Speak.


Last Friday, First Class held a speaking event at Soldenit. The event consisted of three different activities which were designed to stimulate spontaneous conversations in English as well as team work.

Since the dominant theme of the event was Valentine's Day, the first two activities were Blind Dates and Speed Dates. Once these activities were complete and the participants got to know each other, groups were formed and the last activity took place. This activity was a Pub Quiz!

The event was a great success among participants and everyone had a great time! Thank you all for being part this amazing night!

We look forward to seeing you in our next Let's Speak! event!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey