Passa al contingut principal

FIRST CLASS EVENTS PRESENTS ......

US HI ESPEREM!!!
LET’S SPEAK, UNA NOVA FORMA DE FOMENTAR L’APRENENTATGE EN ANGLÈS


Tots sabem la importància de saber parlar en anglès, però de vegades pot resultar-nos, car, avorrit, complex... És per aquest motiu que hem decidit emprendre amb una idea, que ja s'utilitza en moltes capitals, parlar anglès en un pub o el que es el mateix, ENGLISH TALKING MEETING. Un concepte d'esdeveniment diferent on es barreja oci, i aprenentatge, per tots els que vulgueu aprendre anglès, pels que ho voleu perfeccionar, o per tots els que ja sabeu però no podeu parlar-ho amb ningú.

El pròxim divendres 20 de Febrer de 22h a 00:00h engeguem el primer “Let’s Speak” de la temporada, amb una temàtica molt especial “SAINT VALENTINE’S” aprofitant que ha passat aquest data tan especial, reviurem el dia dels enamorats, de la mà de l'acadèmia First Class, que s'encarregarà d'amenitzar-nos la sessió. A més per a aquesta primera trobada, tindrem una sèrie de dinàmiques molt entretingudes, heu sentit parlar del joc del “Blind date” o “Speed Dating”? dinàmiques preparades per poder parlar amb anglès i fomentar-ho sobretot a nivell de conversa, tenim moltes més preparades, english trivial, horse race, i tot el que poguem fer per trencar una mica el gel en aquesta primera trobada, animeu-vos!! Òbviament, els guanyadors tindran PREMI!! 

Us esperem a tots el pròxim divendres 20 de Febrer, a la nostra ENGLISH ZONE!! 


*Consumició mínima obligatòria

_______________________________________________

LET’S SPEAK, UNA NUEVA FORMA DE FOMENTAR EL APRENDIZAJE EN INGLÉS

Todos sabemos la importancia de saber hablar en inglés, pero a veces puede resultarnos, caro, aburrido, complejo... Es por este motivo que hemos decidido emprender con una idea, que ya se utiliza en muchas capitales, hablar inglés en un pub, o lo que es lo mismo ENGLISH TALKING MEETING. Un concepto de evento diferente dónde se mezcla ocio, y aprendizaje, para todos los que queráis aprender inglés, para los que lo queréis perfeccionar, o para todos los que ya sabéis pero no podéis hablarlo con nadie.

El próximo Viernes 20 de Febrero de 22h a 00:00h arrancamos con el primer “Let’s Speak” de la temporada, con una temática muy especial SAINT VALENTINE’S aprovechando que ha pasado esta fecha tan especial, reviviremos el día de los enamorados de la mano de la academia First Class, que se encargará de amenizarnos la sesión. Además para este primer encuentro, tendremos una serie de dinámicas muy entretenidas, blind date, speed dating, english trivial y por supuesto, los ganadores tendrán PREMIO!!


Os esperamos a tod@s el próximo viernes en nuestra, english zone!!
_________________________________________________


LET’S SPEAK, A NEW WAY TO ENCOURAGE ENGLISH LANGUAGE LEARNING

We are all aware of the importance of being able to communicate using the English language. However, this can sometimes be seen as an expensive, boring and complex activity, which is why we have decided to embark on a journey that is very popular across many capital cities: to speak English in a pub! A different type of concept in which leisure and learning are key for those who wish to learn English, for those who wish to perfect it and for those who already master it but have no one to speak it with.

Our first “Let’s Speak” session of the year will take place next Friday 20th February from 22.00 – 00.00. Brought to you by the language academy First Class who will be in charge of livening up your night, the dominant theme of this special session will be POSTSAINT VALENTINE. The session will consist of a variety of fun activities that include Blind Dates, Speed Dating and an English Trivia as well as prizes for the winners! 


We look forward to seeing you all Friday 20th in our very own English Zone!

* Free entry with the purchase of one drink

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Pablo and Ely

Benvolguts pares i mares,
Durant les vacances de Setmana Santa, l’Ely, la mascota d’Espronceda, va marxar a casa del Pablo i s’ho van passar molt bé tots dos junts. Fins i tot li van donar una miqueta de Mona!
Gràcies Pablo.

Parts of the body!

Benvolguts pares i mares,
Hem tornat de les vacances amb les piles ben carregades i aquesta setmana hem tornat a reprendre el tema de parts of the body. Per fer-ho, hem treballat amb les flashcards del tema i hem jugat amb elles. Després, per taules, hem jugat a jocs com Simon says, guess who i també hem treballat el memory de la primavera. A més a més, també hem treballat amb un domino de parts of the body i ens ho hem passat molt bé! També hem començat a treballat la cançó The hokey pokey. La podeu practicar a casa seguint el següent enllaç: The hokey pokey