Passa al contingut principal

Setmana de Halloween | Halloween Week

La nostra acadèmia s'ha disfressat aquesta setmana i comencem a gaudir del Halloween als nostres centres . Com que aquesta tradició se celebra a tot el món , a la First Class farem la nostra pròpia "Halloween Party" el divendres 31 d'octubre .

Per tant , ens agradaria convidar els nostres estudiants PreStarters, Movers i Flyers a vestir-se amb la seva disfressa més espantosa i compartir amb els companys de classe les moltes activitats de Halloween que hem preparat amb molta il·lusió!

Our academy has dressed up this week and our students have been celebrating Halloween in their classes. Because this tradition is celebrated around the world, First Class Idiomes i Formació will be throwing its very own Halloween Party on Friday the 31st of October.
 
We would therefore like to invite our Pre-Starters, Starters, Movers and Flyers students to dress up in their scariest costume and to join their classmates in the many Halloween activities we have prepared for you!

Say Boo & Scary On

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Welcome back!

BENVINGUTS I BENVINGUDES!


Després de les vacances, tornem amb les piles carregades per informar-vos de totes les activitats que realitzem a l'acadèmia als cursos de Young Learners.
A més, aquest espai també ens servirà per recomanar-vos diferents recursos, tindrem posts de diverses temàtiques, i molt més! 


Estigueu atents a totes les novetats!

Head, shoulders, knees & toes!

Bon dia! 
Avui us portem unes quantes fotografies de les activitats que han realitzat aquests dies els alumnes de Playschool. 
Han seguit treballant parts of the body a través de flashcards, jocs interactius de vocabulari, memory i la gallineta cega!

Si voleu treballar amb els infants aquest vocabulari a casa, us recomanem els contes The gruffalo i From head to toe, que també podeu trobar a la plataforma Youtube, a més de cançons com Head, shoulders, knees & toes i The skeleton dance.
Esperem que us agradin! :)
Fins al proper post!!


Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Playschool time!

Bon dia!  Per acabar d'animar-vos la setmana, us compartim diferents fotografies de les activitats que han anat realitzant els més petits de l'acadèmia. 
Esperem que us agradin i no us oblideu de deixar un comentari!