Passa al contingut principal

Munich, un bon lloc per aprendre alemany

Estem en aquesta època de l' any que es pot sentir  l'aire màgic de l'Oktoberfest d'Alemanya . És un dels festivals alemanys de més color i
que ha capturat els cors de persones de tot el món . És també una de les millors èpoques per visitar aquesta ciutat alemanya de Munich , no només per l'Oktoberfest , sinó que també per a l'aprenentatge d'alemany .

El Oktoberfest no és l'únic esdeveniment important a la ciutat de Munich , però és l'esdeveniment més reconegut i popular que ha portat a una gran quantitat de gent a la ciutat i fins i tot inspirat a altres ciutats de tot el món a crear la seva pròpia versió del festival . Munich és la capital de Bavària i va ser fundada a principis del segle XII . Es va convertir en una ciutat important i molt desenvolupada a només un parell de dècades després de la seva fundació i va passar per molts canvis en la seva cultura , govern i arquitectura per la Contrareforma , Renaixement gòtic , el Renaixement i diverses guerres .

Munich es va recuperar després de la Segona Guerra Mundial i avui en dia, els ciutadans locals compten amb una economia pròspera i una alta qualitat de vida . A diferència d'altres ciutats d'Alemanya , Munich té una taxa de criminalitat relativament baixa i té una taxa elevada d'ocupació . És també una destinació turística meravellosa , ja que té una àmplia gamma d'atraccions i institucions educatives molt notables. LA majoria de punts turístics , les universitats i escoles d'idiomes alemanyes es troben entre la  major demanda a Munich!

El Oktoberfest comença a finals de setembre i té una durada de dues setmanes i suposa una gran quantitat de desfilades colorits , música en viu, i les millors cerveses de Munich . Gairebé sis milions de persones van cada any al Oktoberfest  gràcies a la seva gran popularitat .
Si voleu saber més de Munich i del seu magnífic festival , podeu aprendre més sobre la cultura alemanya a través d’altres edificis famosos . La Catedral de La nostra Senyora o Frauenkirche és el monument més famós de Munich  i es pot trobar al centre de la ciutat . Pots visitar els llocs on gent famosa com Mozart , Wagner , Mann , Rilke , Klee , Brecht , i Kandinsky , vivia i es va inspirar per realitzar les seves obres . Munich ho té tot per a vosaltres!

Munich  també té parcs i zones verdes com el Hirschgarten , el zoològic Tierpark Hellabrunn , el Parc Olímpic que s'ocupa de diferents esdeveniments esportius , i l'Allianz Arena que conté emocionants partits de futbol . Munich és un lloc meravellós que combina el tradicional amb el modern i segurament serà un gran lloc ideal per aprendre alemany.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Easter & Saint George's day

Bon dia!  Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua! Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre  Easter , a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners. Esperem que us agradin! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Summer is around the corner

Bona tarda!  Ja estem a la recta final del curs, així doncs us compartim fotografies dels darrers treballs dels nostres grups... Continueu baixant!! Els alumnes de  Playschool  van celebrar l'aniversari de la Júlia, a més de fer uns summer necklaces  que els hi van quedar molt bonics! El grup de Juniors va estar acabant el seu lapbook i després van jugar al Dixit en anglès! Els Kids van estar treballant en una manualitat de la que ben aviat podrem veure el resultat! Esperem que us hagin agradat! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

English Corner

Bona tarda!  Avui us portem un post informatiu on us explicarem en profunditat una de les activitats de més éxit de First Class, l' English Corner .  Què és l' English Corner ? És una activitat que consisteix en practicar la conversa en llengua anglesa mitjançant les trobades en grup que organitzem. No és necessari cap material i els temaris no estan establerts, ja que depenen dels interessos dels integrants. A més, el/la participant no ha d’estar lligat necessàriament a cap curs de l’acadèmia ni a cap altra activitat. Com funciona? El mínim de participants és de 3 i el màxim de 10. Es determinarà el nivell del grup segons el nombre i les característiques dels participants. Cada dilluns i divendres s’ha de confirmar l’assistència, per tal de formar el grup de conversa. El nombre de participants és limitat i s'unirà a la sessió segons l'ordre de confirmació (amb la finalitat de garantir que els grups siguin reduïts). Es poden fer tantes sessions com