Passa al contingut principal

.NIVELLS B1 I B2 ANGLÈS DEL CEFR (MARC COMÚ DE REFERÈNCIA PER A LES LLENGÜES)

Què fer per treure’s els nivells B1 i B2 d' anglès, tan necessaris avui dia .

OPCIÓ EOI : Pots presentar-te per lliure, el període de matriculació s'obre al maig, pagues les taxes i tens una convocatòria (juny). L'examen consta de 5 parts i has d'aprovar totes per obtenir el certificat de nivell B1/B. T’examinaràs de reading, listening, writing i speaking . La part de parlar és individual, el temps que has d'estar parlant depèn del nivell i de l’examinador/a. Hi ha diferents " topics " sobre els quals pots parlar, alguns exemples són tecnologia (mòbils, Internet ), el medi ambient, el treball, la felicitat, els diners , els viatges , les xarxes socials , descriure un llibre / pel · lícula , etc .

El " Reading " consta d’un text escrit amb preguntes d'opció múltiple on has de triar l'opció correcta segons el text . La part de " Listening" és igual però amb un text oral , s'escolta 2 cops. La part de " Writing " consisteix a escriure un text , hi ha diverses tipologies : un article , una carta de sol · licitud de feina, una carta de queixa , un " report ", etc . Has dominar l'estructura , registre , etc . de cada tipus de text per fer-ho bé , a més d'un bon domini de la gramàtica , vocabulari , etc.
Les habilitats més difícils de preparar de manera autònoma són les de parlar i escriure, perquè necessitareu feedback d'un professor que corrregeixi els errors i ajudi a aconseguir "accuracy and fluency ", és a dir , correcció i fluïdesa . Les parts de Reading i Listening es poden treballar per compte propi fent exàmens de mostra d'altres anys o d'altres comunitats autònomes.
Els nivells de l'EOI estan reconeguts a nivell estatal i us donen punts en oposicions .

OPCIÓ CAMBRIDGE

Els exàmens de Cambridge solen ser més fàcils que els de l'EOI i més mecànics . Podeu preparar-los amb els llibres que ells mateixos comercialitzen i dels que podeu trobar models en aquesta web: http://www.cambridgeesol.org/exam-preparation/index.html
Si busques el B1 , hauràs treure't el PET i si necessites el B2 , veu a pel " First" o FCE .
Els exàmens consten de diverses parts i cal obtenir un número d'ítems per aprovar . Són bastant complets , amb diverses proves per destresa i inclouen alguna prova de " rephrasing " i vocabulari però un cop coneixes la dinàmica de les proves , és un examen molt objectiu i assequible .
A la web  esmentada a dalt , podeu descarregar models d'exàmens .
Si voleu més models , a la pàgina www.amazon.co.uk , podeu trobar molts i a preus assequibles .
On i quan són els exàmens ?
Si vens a First Class t’informarem de les dates i els preus de les inscripcions als exàmens
Com em preparo ? La nostra acadèmia facilita als seus alumnes clases de preparació gratuïta durant tot el curs escolar abans dels exàmens
Els exàmens de Cambridge estan reconeguts a nivell internacional però no baremen en algunes oposicions.

Aprofita el nou curs per a treure’t el certificat que necessites.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Easter & Saint George's day

Bon dia!  Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua! Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre  Easter , a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners. Esperem que us agradin! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Summer is around the corner

Bona tarda!  Ja estem a la recta final del curs, així doncs us compartim fotografies dels darrers treballs dels nostres grups... Continueu baixant!! Els alumnes de  Playschool  van celebrar l'aniversari de la Júlia, a més de fer uns summer necklaces  que els hi van quedar molt bonics! El grup de Juniors va estar acabant el seu lapbook i després van jugar al Dixit en anglès! Els Kids van estar treballant en una manualitat de la que ben aviat podrem veure el resultat! Esperem que us hagin agradat! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

English Corner

Bona tarda!  Avui us portem un post informatiu on us explicarem en profunditat una de les activitats de més éxit de First Class, l' English Corner .  Què és l' English Corner ? És una activitat que consisteix en practicar la conversa en llengua anglesa mitjançant les trobades en grup que organitzem. No és necessari cap material i els temaris no estan establerts, ja que depenen dels interessos dels integrants. A més, el/la participant no ha d’estar lligat necessàriament a cap curs de l’acadèmia ni a cap altra activitat. Com funciona? El mínim de participants és de 3 i el màxim de 10. Es determinarà el nivell del grup segons el nombre i les característiques dels participants. Cada dilluns i divendres s’ha de confirmar l’assistència, per tal de formar el grup de conversa. El nombre de participants és limitat i s'unirà a la sessió segons l'ordre de confirmació (amb la finalitat de garantir que els grups siguin reduïts). Es poden fer tantes sessions com