diumenge, 18 d’agost de 2013

PER QUÈ ÉS IMPORTANT SABER ANGLÈS

Sense cap dubte l'anglès és l'idioma més important del món, i explicarem  per què i per a què hauries de buscar una acadèmia d'anglès a Reus.

Negocis: En el món dels negocis l'anglès és l'idioma principal, ja que la gran majoria de les transaccions comercials que es realitzen en tot el planeta es redacten en anglès, podem trobar elements com factures, rebuts, contractes, emails, informes. .. i moltes altres, redactades en aquest idioma.
Llocs de treball: Si estàs buscant feina, això ja ho saps: L'anglès és el més important. Si diem que ja ho saps és perquè si estàs buscant feina, ja t'hauran demanat moltes vegades, que certifiquis teu nivell d'anglès, que demostris com saps. Això pot ajudar a agafar avantatge per davant d'altres aspirants a un lloc de treball.
Pel·lícules: Les grans produccions del cinema, sens dubte estan rodades en anglès, avui dia comptem amb boníssimes traduccions al castellà, però no hi ha res com gaudir d'una pel·lícula en la seva versió original
Viatges: Per a qualsevol viatger, és de vital importància conèixer anglès, no només quan viatja a països de parla anglesa, sinó a qualsevol país, ja que és l'idioma que més s'aprèn al món com a segona llengua, no cal veure que cada dia és més fàcil trobar una acadèmia d'anglès a Reus.
Escoles: Cada vegada són més les escoles de tot el món que són reconegudes com les millors, però és clar, el seu ensenyament és en anglès. Parlem no només dels EUA i Anglaterra. Països com Alemanya, Noruega o Suïssa ofereixen una educació d'altíssima qualitat en anglès.

Per totes aquestes raons, si encara no tens l'anglès que voldries, t’animema trobar un bon centre d’idiomes a Reus. First Class idiomes i formació t'ofereix el que busques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada