Passa al contingut principal

COM APRENDRE ANGLÈS SENSE PAGAR UN EURO.

Actualment es tenen moltes maneres i oportunitat d’aprendre una llengua estrangera sense gasta un euro però pots tenir totes les eines d'internet, les millors acadèmies i professors i les millors intencions del món, però sense constància mai ningú pot  aprendre, encara no s’ha inventat ni la fórmula ni l’aparell que ens permeti fer-ho. Podràs pensar que les idees aquí mostrades són interessants o curioses i potser et decideixis a utilitzar alguna d'elles, però és molt probable que les acabis deixant ... T'animo a que et posis metes en períodes de temps curt, segueixis mantenint la motivació ja  que les grans coses s'aconsegueixen després de molt esforç i que quan les assoleixes la satisfacció que et produeix és molt gratificant.
 Aprendre anglès i online t'ajudarà a millorar el teu nivell d'anglès amb les millors eines d'internet:
·         Cursos gratuïts en anglès/alemany/francès/espanyol
A internet cada vegada el nombre de cursos per aprendre és més gran, a més és una de les millors formes perquè ofereixen a l'usuari una gran quantitat d'eines per a que  el seu nivell millori. Ens podem trobar: xats per webcam, jocs, dictats, exercicis per millorar mostres de pronunciació, escriptura, listening, etc ; a més, el punt fort més important d'aquests webs és la seva comunitat ja que  permet compartir els nostres coneixements i poder ser ajudats pels membres:
·         Ràdio
Tots tenim alguna moment durant el dia que disposem d’una estona sense activitat, quan anem en el transport  públic, quan agafem el cotxe per anar a la feina o quan estem un embús a la carretera, o bé netejant la casa, endreçant l’oficina, fent el dinar o el sopar ... al cap i a la fi són moments que podríem aprofitar per reforçar el nostre anglès. Una forma fàcil i gratuïta és escoltar la ràdio.
-BBC Ràdio. La BBC és coneguda sobretot pel seu canal de televisió, però també té una gran quantitat de canals de ràdio, dividits en temàtiques i regions geogràfiques. A més, des de la pàgina web, pots escoltar gravacions anteriors sobre programes de qualsevol tema. Molt recomanable.
-Vaughan Ràdio. Aquesta emissora de ràdio que també té un canal de televisió. Està destinada a persones que vulguin aprendre anglès amb continguts amens i senzills, molt recomanable per a persones que estiguin començant a estudiar l'idioma.



·         Diccionaris de pronunciació
Tots coneixem i hem utilitzat diccionaris, en aquest cas, la idea és la mateixa però en comptes de conèixer el significat, el que esbrinem és la pronunciació. La pàgina Forvo està considerada una de les 50 millors webs del món per la revista Times; a banda de recollir una gran quantitat d'idiomes, no només ens mostra la pronunciació de la paraula sinó també  mostra la pronunciació en els diferents dialectes. Per exemple, en la paraula “beautiful” la  podem escoltar com ho pronuncia una dona de Regne Unit, un home d'Estats Units i una noia de Suècia. Tot això per veure que hi ha diferents formes de pronunciar una paraula en el mateix idioma. És molt interessant i recomanable.
·         Pàgines webs per llegir i escoltar
En aquest tipus de webs, hi ha una gran quantitat de textos sobre notícies, explicacions, converses ... però amb la seva particularitat és  que pots escoltar aquest mateix contingut a través d'un àudio i a més te'l pots descarregar al teu ordinador les vegades que vulguis per escoltar una i altra vegada. Aquestes pàgines webs resulten molt interessants no només perquè pots trobar textos sobre qualsevol tema que t'interessi, sinó  que també pots millorar la teva comprensió lectora i també la teva habilitat d'escoltar.

·         Sèries de televisió, pel·lícules, programes, etc.
A internet hi ha una gran quantitat de pàgines webs que ofereixen pel·lícules i sèries, la majoria de les vegades pots veure-la en la teva llengua, però per què no proves en anglès o alemany  i amb subtítols en castellà, català o si t’atreveixes, en la llengua original de la pel·lícula? És una molt bona manera d'escoltar un idioma ja que encara que al principi et resulti difícil escoltar els diàlegs dels protagonistes, amb una mica d'esforç suposarà una millora enorme de la teva habilitat com a oient.
·         Xats per internet

Sempre és interessant conèixer persones noves, i més encara si cap, si són d'un país o cultura diferents. Des de fa força temps es va fent popular pàgines webs que connecten persones desconegudes per aprendre idiomes. El funcionament és senzill, si jo per exemple estic interessat en aprendre anglès, busco a una persona anglesa que estigui interessada a aprendre espanyol, durant la conversa una part és en espanyol i una altra anglès i així sortim beneficiats tots dos. Molt bona forma per escriure en anglès i entendre a la vegada.
·         Traductors

Ens poden ser de gran ajuda sobretot quan hem d'escriure un text sobre un tema que desconeixem i no tenim el suficient vocabulari. Existeixen diversos a internet: Google Translate, Bing Translator, Revers, etc.
·         Audiollibres
Una altra forma d'aprendre un idioma és escoltant audiollibres, perquè t’ hauràs d'esforçar i estar atent per entendre cada paraula del text, a internet hi ha diverses pàgines amb una gran varietat de llibres per a tots els gustos, molts d'ells són novel·la clàssica.
- http://www.ccprose.com/. Conté una gran quantitat d'obres clàssiques dels millors escriptors de tots els temps. Molt  recomanada.

-CC Prose Kid. Variant de l'anterior canal i com el seu nom indica, està dedicat als nens, amb obres infantils de tots els tipus perquè la seva comprensió sigui més senzilla. També hi ha dos canals més: un dedicat a poemes (CC Poem) i un altre dedicat a dibuixos animats (CC Cartoon)
- http://albalearning.com/. Potser un dels millors llocs d'audiollibres, per escoltar anglès no només pel seu ampli repertori i la seva actualització constant sinó també per la gran qualitat dels mateixos. Molt recomanat
·         Aplicacions Mòbils
Hi ha moltes aplicacions per a mòbils que ens poden ajudar a millorar el nostre anglès o alemany , per exemple a Google play trobem un gran nombre d'elles. Pots veure-les des d'aquí, totes elles són gratuïtes.
·         Blocs
A internet ens podem trobar  blocs de qualsevol temàtica, també per aprendre idiomes. Seguir-ne alguns és una bona manera d’aprendre un idioma no només perquè els que ho escriuen en la seva majoria són professors, sinó que  a més per la passió que demostren quan escriuen i per la proximitat que transmeten, una cosa molt important que sempre ha de tenir la relació professor-alumne.



Entrades populars d'aquest blog

Easter & Saint George's day

Bon dia!  Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua! Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre  Easter , a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners. Esperem que us agradin! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Summer is around the corner

Bona tarda!  Ja estem a la recta final del curs, així doncs us compartim fotografies dels darrers treballs dels nostres grups... Continueu baixant!! Els alumnes de  Playschool  van celebrar l'aniversari de la Júlia, a més de fer uns summer necklaces  que els hi van quedar molt bonics! El grup de Juniors va estar acabant el seu lapbook i després van jugar al Dixit en anglès! Els Kids van estar treballant en una manualitat de la que ben aviat podrem veure el resultat! Esperem que us hagin agradat! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

English Corner

Bona tarda!  Avui us portem un post informatiu on us explicarem en profunditat una de les activitats de més éxit de First Class, l' English Corner .  Què és l' English Corner ? És una activitat que consisteix en practicar la conversa en llengua anglesa mitjançant les trobades en grup que organitzem. No és necessari cap material i els temaris no estan establerts, ja que depenen dels interessos dels integrants. A més, el/la participant no ha d’estar lligat necessàriament a cap curs de l’acadèmia ni a cap altra activitat. Com funciona? El mínim de participants és de 3 i el màxim de 10. Es determinarà el nivell del grup segons el nombre i les característiques dels participants. Cada dilluns i divendres s’ha de confirmar l’assistència, per tal de formar el grup de conversa. El nombre de participants és limitat i s'unirà a la sessió segons l'ordre de confirmació (amb la finalitat de garantir que els grups siguin reduïts). Es poden fer tantes sessions com