Passa al contingut principal

ACTIVITATS



Com preparar un "Apple Crumble" britànic


L’”Apple crumble” és un clàssic de tots els temps de la cuina britànica , que combina l'acidesa de les pomes, la dolçor del sucre i la canyella .
Tot això està cobert amb un “crumble” cruixent . Pel que fa a nosaltres, simplement no pot ser millor !
Per a 4 persones

Temps de preparació : 15 minuts
Temps de cocció : 30 minuts
Temps total : 45 minuts
Temperatura del forn : 150 ° C
Ingredients

• 250 g de sucre blanc
• 200 g de farina blanca
• 120 g de mantega
• 1 gra o un pal de canyella
• 4 pomes grans tipus “Golden”
• 1 cullera de fusta
• 1 cassola amb tapa
• 1 bol

Elaboració

Pas 1: Pelar les pomes
Pelar les pomes i treure’ls el cor; taller-les a trossos .
Pas 2: Coure les pomes
Posar els trossos de poma en una cassola, afegir tres quartes parts del sucre , el pal de canyella i poseu-lo a coure tapat .
Pas 3: Coure  les pomes
Deixeu que es cogujón suaument durant mitja hora, remenant de tant en tant amb una cullera de fusta. Manteniu el control de la cocció, ja que poden cremar fàcilment al principi .
Pas 4: Comproveu les pomes
Comproveu que la fruita es cuina per maceració  amb la cullera de fusta . Les pomes han de ser suaus, però no en puré .
Pas 5 : Deixeu que es refredi
Poseu les pomes al plat i deixeu-les refredar .
Pas 6 : Fer el “crumble”
Barrejar la farina blanca , el sucre restant i la mantega amb els dits en un recipient fins que agafi consistencia..
Pas 7 : Preescalfeu el forn
Ajusteu la temperatura del forn a 150 º C
Pas 8: Afegiu el “crumble”
Cobriu les pomes guisades amb el “crumble”, sense pressionar .
Pas 9: Cuineu el “crumble de poma”
Enfornar durant uns 30 minuts o fins que el “crumble” estigui daurat i cruixent .
Pas 10: Servir


Aboqueu una ració d'Apple crumble en un plat i servir amb crema o gelat .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Easter & Saint George's day

Bon dia!  Esperem que hagueu gaudit molt de les vacances de Pasqua! Avui us portem la segona part de les fotografies de les activitats que els nostres alumnes han realitzat sobre  Easter , a més de les imatges de Sant Jordi del nostre grup d'Early Learners. Esperem que us agradin! :) Fins al proper post!! Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per estar assabentats de totes les nostres novetats!

Millorar l'anglès des de petits. Una bona idea.

Una de les assignatures pendents dels catalans és millorar el nivell de l'anglès en general . No perquè no es dediquen prou hores al col·legi i/o l'institut , sinó per com s'ensenya i com s'aprèn l'anglès . Aquest sens dubte és un treball de tots i tots tenim una mica de culpa; governs , professors , institucions, pares , mares , alumnes ... Però , afortunadament , les coses van canviant a poc a poc . Et donem alguns consells sobre l'ensenyament de l'anglès a les escoles. En realitat es podrien aplicar a altres idiomes , però l'anglès és el que més s'estudia en la majoria dels centres d'ensenyament primari i secundari , a més de la nostra llengua materna . Creiem que es poden fer les coses d'una altra manera si tractem d'ajustar als mètodes d'aprenentatge naturals dels éssers humans i la forma en què sempre s'han estudiat els idiomes . Claus per aprendre anglès des del col·legi El primer i més important que s'ha de te

23 d'abril és sinònim de moltes coses ...

La rosa , el llibre , el patró de Catalunya , Aragó , Càceres , Alcoi ... Internacionalment ho és d'Anglaterra , Geòrgia , Etiòpia , Bulgària o Portugal ( entre d'altres) . És un dia de festa en alguns llocs i en altres, tot i ser feiner , es viu una diada totalment lúdica i festiva . Sant Jordi / Saint George ... Moltes són les històries al voltant d'aquest personatge . Els llibres d'història ens parlen de Jorge de Capadocia com un militar romà nascut a la Capadòcia ( actual Turquia ) al segle III . Després de rebre l'ordre del Cèsar de perseguir els cristians , es va negar i després de la seva presa va ser torturat i finalment decapitat un 23 d'abril del 303 . Amb el temps va ser declarat màrtir i després Sant. Aquesta història va ser agafant fama amb el passar dels anys ; s'anava traslladant d'una generació a una altra i Sant Jordi va anar adquirint més protagonisme . El seu major esplendor va arribar a l'edat mitjana , quan en moltes