Com preparar un "Apple Crumble" britànic
L’”Apple crumble” és un clàssic de tots els temps de la cuina britànica , que combina l'acidesa de les pomes, la dolçor del sucre i la canyella .
Tot això està cobert amb un “crumble” cruixent . Pel que fa a nosaltres, simplement no pot ser millor !
Per a 4 persones
Temps de preparació : 15 minuts
Temps de cocció : 30 minuts
Temps total : 45 minuts
Temperatura del forn : 150 ° C
Ingredients
• 250 g de sucre blanc
• 200 g de farina blanca
• 120 g de mantega
• 1 gra o un pal de canyella
• 4 pomes grans tipus “Golden”
• 1 cullera de fusta
• 1 cassola amb tapa
• 1 bol
Elaboració
Pas 1: Pelar les pomes
Pas 1: Pelar les pomes
Pelar les pomes i treure’ls el cor; taller-les a trossos .
Pas 2: Coure les pomes
Posar els trossos de poma en una cassola, afegir tres quartes parts del sucre , el pal de canyella i poseu-lo a coure tapat .
Pas 3: Coure les pomes
Deixeu que es cogujón suaument durant mitja hora, remenant de tant en tant amb una cullera de fusta. Manteniu el control de la cocció, ja que poden cremar fàcilment al principi .
Pas 4: Comproveu les pomes
Comproveu que la fruita es cuina per maceració amb la cullera de fusta . Les pomes han de ser suaus, però no en puré .
Pas 5 : Deixeu que es refredi
Poseu les pomes al plat i deixeu-les refredar .
Pas 6 : Fer el “crumble”
Barrejar la farina blanca , el sucre restant i la mantega amb els dits en un recipient fins que agafi consistencia..
Pas 7 : Preescalfeu el forn
Ajusteu la temperatura del forn a 150 º C
Pas 8: Afegiu el “crumble”
Cobriu les pomes guisades amb el “crumble”, sense pressionar .
Pas 9: Cuineu el “crumble de poma”
Enfornar durant uns 30 minuts o fins que el “crumble” estigui daurat i cruixent .
Pas 10: Servir
Aboqueu una ració d'Apple crumble en un plat i servir amb crema o gelat .
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada